Lezerscolumns in de Metro

Lezerscolumns in de Metro

De-zelfstandige-leuke-single-man

‘De-zelfstandige-leuke-single-man die het vrij druk heeft en daar zeker van geniet, maar het wel leuk vindt om contact te leggen met mooie wijfies’. Al is het voor afleiding, ik geloof dat daar namelijk toch een oerinstinct in zit.Zo zie ik mijzelf wel en ben daar ook helemaal content mee. Soms zijn dingen in het leven gewoon heel simpel waar je niet zo moeilijk over moet gaan lullen en dit is oprecht de doelgroep waar ik bij wil horen. Ik ben gelukkig met wat ik doe, verzorg mij zelf goed, lig goed op de markt en daarom kom ik met de zelfbenoemde doelgroep: de ‘zelfstandige-leuke-single-man’.
Lees verder op: metronieuws.nl

Een biertje gaan drinken op ’t terras

Ik ben een biertje gaan drinken op het terras en ik vond daar wat van. Iedereen bevindt zich in zijn of haar eigen transparante luchtbubbel.Een soort kauwgombel die zo ver is opgeblazen dat ik en mijn tafeltje volledig zijn geïsoleerd of iedereen op een eigen privé-eiland die allemaal dobberen op het terras. Ik voel zelfs het membraan van die bubbel om mij heen. Ik kan het bijna doorprikken met het zoutvaatje die gezellig op het tafeltje voor mij staat.
Lees verder op: metronieuws.nl