Inspiratiegesprek

Inspiratiegesprek

Sinds jaar en dag vind ik het onwijs leuk om te praten over internet-zaken. Dit deel ik graag, maar vaak krijg je meer diepgang als het gesprek 1-op-1 plaatsvindt. Ik zie mijzelf als een dienst EN als product. Mijn ervaring is erg breed en daardoor kan ik snel dingen aanraken waar nog niet aan gedacht is. DIT is de reden waarom ik dit werk doe: met mensen werken die met internet (moeten) omgaan. Dit is voor mij een ongelofelijk leuke markt en bron van werk terwijl het internet een heel breed begrip is.

​Het doel van het gesprek is het geven van concrete antwoorden en tips. Hoe zichtbaar bent u online, wat laat u zien? wat vertelt dit aan anderen? Waar zit de winst? Wat is supergoed? Ik vind het supergaaf om te kijken hoe u beweegt op internet. ​Zo kunnen we dus in een 1-op-1 gesprek gelijk doelgericht bepaalde zaken gaan bespreken en bevragen. Ik vind het te gek om u op weg te helpen en samen te brainstormen.

Een 1-op-1 inspiratiegesprek, hoe?

  1. Ik stuur een vragenlijst
  2. Ik bekijk de huidige zaken, zoals website en social media profielen
  3. Tijdens het gesprek gaan we real-time vragen beantwoorden.
  4. Dit alles wordt gedocumenteerd in een te downloaden analyse
  5. Bijgevoegd zit een roadmap waar u mee aan de slag kunt

Voordelen
• Ontvang doelgerichte antwoorden
• Concrete actiepunten om mee aan de slag te gaan
• Twee uur lang praten en advies krijgen
• Gesprek is bij mij in Rotterdam, of (op verzoek) via Skype of elders

Kosten
Eenmalig een prijs van € 500 euro voor een gesprek van 2 uur incl. rapportage en analyse

Afspraak maken? Laat het mij weten