Een website die de schoonheid van de keramiek uitlicht.


Klant:

Henriëtte Meijer

Product:

Website

 

De diversiteit van materiaal en techniek met klei maakt haar nieuwsgierig en activeert haar om te experimenteren, nieuwe studies te ontwikkelen en keuzes te maken. Haar passie voor Design, illustratie, kleur en klei komen nu allemaal samen en haar grootste uitdaging nu is om hier een balans in te vinden. Het uitgangspunt voor de website was een goed tentoonstellend geheel maken die de schoonheid van de keramiek uitlicht. Haar website is een digitaal portfolio waarbij haar ideeën ook weerspiegelen op het digitale veld.

 

 


Henriëtte Meijer

 

“Het idee voor een website was er, maar de technische kennis om deze te realiseren ontbrak. Via mijn nichtje kwam ik in 2014 in contact met Jeroen en na een aantal overlegsessies met goede uitwisseling van ideeën heeft hij de website vorm gegeven. Sinds de introductie van de site in 2014 is er regelmatig contact over aanpassingen/correcties en updates, maar ook over nieuwe zaken als het toevoegen en vormgeven van een webshop.

De website is in twee jaar tijd gegroeid tot een professioneel totaalplaatje
met een mooie presentatie van mijn werk.

Veranderingen zijn een doorlopend proces en een uitdaging voor de komende tijd. Hierbij hoop ik de hulp van Jeroen in de vorm van zijn technische knowhow en creatieve aanvulling te kunnen blijven inroepen.”