Klant:

Herr Zimmerman

Product:

Identity / website


 

 

Der spacer Katze concept

Herr Zimmerman staat voor vrijheid om te zijn wie je bent. Weg van alle dagelijkse beslommeringen en waar het publiek centraal staat om een goede avond te organiseren. Hier is een sfeer tot in de vroege uurtjes die je nergens anders zult proeven. Wij zijn een jaar geleden een samenwerking aangegaan om het ‘Herr Zimmerman concept’, beter, groter en sterker te maken. Met als doel om het concept zó goed te communiceren dat je daadwerkelijk de sfeer proeft zonder er geweest te zijn.

 

 

Website

De website fungeert als dé thuisbasis van Herr Zimmerman. Een wereld waar alle thema’s samenkomen en het technolabel zijn informatie deelt met de hele wereld. Het heeft een speels karakter. Door het diverse publiek was het streven om de website zowel aantrekkelijk te maken voor grote dan wel kleine schermen, zoals mobiel. Juist op de momenten dat mensen de website bekijken of delen wordt deze actief gebruikt op mobiel. De website van Herr Zimmerman is nu een extensie van alle edities.

 

 

Edities

Herr Zimmerman landt ongeveer 4x per jaar en nodigt iedereen daarbij uit om mee te feesten. Elke editie heeft zijn eigen thema binnen het Herr-Zimmerman-concept. Daardoor wordt elke editie uniek.

 
 


Herr Zimmerman team

 

“De samenwerking met Jeroen is gebaseerd op creativiteit en aftasten. Hij denkt mee met het concept en de potentie van ons product en vertaalt dat naar onze website. Blootleggen van kansen en bedreigingen met een pro-actieve houding. Hij is niet bang om een coherent ontwerp te maken die de story-telling zeer ten goede komt. Organisatie Herr Zimmerman. Positief, constructief, en creatief (mee)denkend! De samenwerking met Jeroen heeft geleid tot een waardevolle upgrading & restyling van de Herr Zimmerman website & artwork uitingen. Blij met Jeroen en de Herr Zimmerman website New Retro Space stijl! “

 

 

Enthousiast geraakt?

Bekijk meer werk op Behance.