Over Jeroen

Hi, ik ben Jeroen. Sinds 2010 zet ik mij in als creatieve voor verschillende opdrachtgevers en met liefde ga ik aan de slag met jullie. Laat mij alsjeblieft weten met wat voor grafische vraag ik je kan helpen, en ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Beloofd.

Erasmus MC
Adobe logo

Over Jeroen

Geboren in 1988, 1.95m lang, blond en blauw en loopt vaak met opgestroopte mouwen. Nieuwsgierig en begrijpt dat harde resultaten meetbaar moeten zijn. Werkt graag met mensen aan thema’s zoals educatie, entertainment, woningbouw, energie en sociale zaken.

Ontwerper
Ik help B2B-bedrijven om hun merkbelofte te vertellen door een goede positionering en een passende vorm en stijl te ontwerpen. Dit kun je vervolgens aankleden met bijvoorbeeld campagnes, websites, video’s, animaties of ouderwets drukwerk. Laat weten met wat voor project ik jullie kan helpen, en ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Beloofd.

Acteur
Verder werk ik als (trainings)acteur. Onder andere bij bedrijven in de vorm van simulaties of bij producties voor film en tv. Een rol aannemen als dienstverlening zie ik als een creatieve uiting met vaak een spelelement wat allemaal ook is vorm gegeven en waar we samen iets maken.

Ontwerper / Acteur

Mijn werkwijze voor jou

We starten altijd met een gesprek op locatie en afspraak. Hierin geef jij als opdrachtgever jouw wensen aan en is er natuurlijk ruimte voor vragen. Ik zal dan gelijk voorstellen hoe wat jouw project kunnen aanvliegen. Zie het als een 0 meting. Aan het einde beloof ik je een toonbaar resultaat met rapportages en een product.

Ik werk in 3 stappen:
1) Onderzoek en ontwerp
2) Vormgeving en correctierondes
3) Afronden (bestanden aanleveren en/of LIVE gaan)

Laat weten met wat voor project ik je kan helpen, en ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Beloofd.

Aan het woord

Laten we linken en samen iets maken.

Meedenken aan tafel
Film & tv
Presenteren
Simulaties

Waar heb ik ook gewerkt?

Creative Director
Verhuurtbeter.nl
2019 – 2023

Online Director
Buro Rietveld
2019 – 2018

Bar Manager
Maassilo
2014 – 2018

Digital Designer
Just
2017 – 2015

Content Manager
Adobe Rotterdam
2015 – 2014