Over Jeroen

Tijdens de werktijden bij verhuurtbeter.nl

Al meer dan 10 jaar ervaring

Sinds 2010 zet Jeroen zich enthousiast in voor verschillende opdrachtgevers, zoals zelfstandigen, platforms, start-ups, bureau’s of gevestigde bedrijven die een extra handje nodig hebben. Met een passie voor visuele communicatie en het internet als work-of-field ontwikkelt hij met veel liefde frisse en originele ideeën voor digitaal en print. Jeroen geeft aandacht aan een breed spectrum, denk bijvoorbeeld aan; het ontwerpen van een brand, campagne of o.a. social media inrichten, het realiseren van een website of het regelen van marketing en traffic-inzage van jouw website.

Logo Jeroen

Business Creative bij Jeroen
Concept / Ontwerp / Marketing
KVK R’dam: 51285274 0000

Creatief directeur bij Kousie
Compressiekousen
www.kousie.nl

hellomedic

Mede-oprichter van Hellomedic
Zeg hallo tegen medische animaties
www.hellomedic.nl

Welke vraagstukken kan jeroen aanpakken voor jou?

Hoe zichtbaar is mijn website op Google?
We kunnen kijken naar hoe goed jouw website scored binnen Google. Waar liggen verbeterpunten? Wat gaat er goed? Om relevant te worden voor jouw doelgroep moet je weten waar ze naar zoeken en kunnen we onderzoeken hoe je gevonden kunt worden. Wie is je doelgroep uberhaupt en is dit scherp gezet als we kijken naar de content op jouw website?

Welke social media is voor mij relevant?
Iedereen wilt zichtbaar zijn op social media, omdat het relatief een goede en goedkope manier is van adverteren. Bovendien kun je op een laagdrempelige manier je business etaleren en jouw doelgroep activeren. Toch is zomaar een social media inzetten niet altijd de beste oplossing, omdat het vaak tijdrovend kan worden. Bereik je jouw doelgroep op het juiste medium?


Moet ik gaan adverteren?
Deze vraag wordt vaak gesteld. Het antwoord is genuanceerd, maar in de praktijk is het antwoord ‘nee’. Omdat de basis van jouw website niet optimaal is opgezet waardoor je Google-score bijvoorbeeld erg laag is. Zodra dit hoger is zal je bereik ook groter worden en heb je al ‘gratis’ promo. Toch kan adverteren een uitkomst bieden, zodra je een kleine website hebt die moet concurreren met grotere website die dus meer content hebben opgeslagen op hun website. Dit vraagt om een analyse wat jij als ondernemer wilt en wat de mogelijkheden zijn die we kunnen pakken.

Waar zitten de verbeterpunten van mijn website?
Een website dient er om de lezer te informeren en wellicht te activeren tot handelen. Denk aan contact opnemen of een product te kopen. Een website is een manier om business te etaleren en kan er teveel focus liggen op wat jij als ondernemer wilt laten zien in plaats van wat de lezer wilt lezen. Is dit de juist afgestemd? Wordt jouw website op de manier gelezen als jij wilt? Wat vindt de lezer/gebruiker belangrijk?

Wat was mijn bureau-ervaring?

Online director
Buro Rietveld
2018 – 2019

Digital designer
Fourleaf
2019 – 2018

Digital designer
Just
2017 – 2015

Content operator
Adobe team Oxyma
2015 – 2014

Vragen?

Interesse in mijn werk of benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?
Stuur mij een e-mail of bel mij even op. Ik drink graag een kop koffie!

06 555 480 89 of hallo@jeroengiessenburg.nl