Over Jeroen

Tijdens de werktijden bij verhuurtbeter.nl

Al meer dan 10 jaar ervaring

Sinds 2010 zet Jeroen zich enthousiast in voor verschillende opdrachtgevers. Denk aan zelfstandigen, platforms, start-ups, scale-ups, externe bureau’s of gevestigde bedrijven die een extra handje nodig hebben. Met een passie voor visuele communicatie en het internet als jarenlang een work-of-field ontwikkelt hij met veel liefde frisse en originele ideeën voor digitaal en print. Jeroen geeft aandacht aan een breed spectrum, denk bijvoorbeeld aan; het ontwerpen van een brand, promotiecampagne met reclamebanners, social media kanalen inrichten, het ontwerpen en realiseren van (a tot z) een website met traffic-inzage van uw website. Het vertellen van een verhaal of uitleg door middel van animatie. Het ontwerpen van een goed boek! Of ‘gewoon’ ondersteundend drukwerk dat aansluit bij uw ideeën.

Voor welke merken heb ik gewerkt?
Erasmus MC
Adobe logo

Korte bio

Achtergrond
Geboren op Rotterdam-Zuid in 1988, momenteel weer een aantal jaar gevestigd in Rotterdam. Ben 1.95m lang, blond en blauw en loop altijd met opgestroopte mouwen of een bivakmuts. Ik hou van canicrossing en rugby.

Opleiding
Klassiek opgeleid op de kunstacademie, maar meer voorkeur hebbende voor het vak van ontwerper dan als kunstenaar bestempeld worden. Nieuwsgierig maar begrijpt dat harde resultaten wenselijk en meetbaar moeten zijn. Werkt graag tussen de mensen met thema’s zoals Design, Educatie en IOT.

Situatie
Momenteel werk ik 1) bij Verhuurtbeter.nl aan merkontwikkeling en de klantervaringen te verbeteren als creative director. 2) als zwaar-fysiek trainingsacteur voor overheidsopleidingen en 3) ontwerp ik silentdisco concepten bij Showcare.

Zie bijvoorbeeld mijn resultaat van het goed ontwikkelen van een merk met de juiste communicatie en dus tevreden klanten op
www.trustpilot.com/review/verhuurtbeter.nl

Aan het werk als trainingsacteur

Dit is mijn creatieve looppad
(sinds 2010 ontwerper / ZZP’er)

Creative Director
Verhuurtbeter.nl
2019 – heden

Trainings-acteur
Zwaar Fysiek
2019 – heden

Online Director
Buro Rietveld
2019 – 2018

Digital designer
Fourleaf
2019 – 2018

Digital designer
Just
2017 – 2015

Content manager
Adobe Rotterdam
2015 – 2014

Afspraak maken

Interesse in mijn werk of benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?
Stuur mij een e-mail of bel mij even op. Ik drink graag een kop koffie mee!

hallo@jeroengiessenburg.nl