Over Jeroen

Hi, ik ben Jeroen. Graag ontwerp ik grafisch werk en ontwikkel ik internetdingen voor merken of personen. Sinds 2010 zet ik mij in voor verschillende opdrachtgevers en met liefde ga ik aan de slag met jullie. Laat weten met wat voor project ik jullie kan helpen, en ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Beloofd.

Erasmus MC
Adobe logo

Over Jeroen

Geboren in 1988, 1.95m lang, blond en blauw en loopt vaak met opgestroopte mouwen. Nieuwsgierig en begrijpt dat harde resultaten meetbaar moeten zijn. Werkt graag met mensen aan thema’s zoals educatie, entertainment, woningbouw, energie en sociale zaken.

Ik help B2B-bedrijven om hun merkbelofte te vertellen door een goede positionering en een passende vorm en stijl te ontwerpen. Dit kun je vervolgens aankleden met bijvoorbeeld campagnes, websites, video’s, animaties of ouderwets drukwerk. Laat weten met wat voor project ik jullie kan helpen, en ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Beloofd.

Mijn werkwijze

We starten met een gesprek. Digitaal of op afspraak. Hierin geef jij als opdrachtgever jouw wensen aan en zal ik voorstellen hoe wat dat kunnen doen. Zie het als een 0 meting. Aan het einde is er een toonbaar resultaat met rapportages.

Ik werk in 3 stappen:
1) Onderzoek en ontwerp
2) Vormgeving en correctierondes
3) Afronden en bestanden aanleveren / LIVE gaan

Laat weten met wat voor project ik jullie kan helpen, en ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Beloofd.

Aan het woord

Laten we linken en samen iets maken.

Meedenken
Silent discooo verhuur
Intern freelancen
Acteren

Waar heb ik ook gewerkt?

Creative Director
Verhuurtbeter.nl
2019 – 2023

Online Director
Buro Rietveld
2019 – 2018

Bar Manager
Maassilo
2014 – 2018

Digital Designer
Just
2017 – 2015

Content Manager
Adobe Rotterdam
2015 – 2014