Over Jeroen

Tijdens de werktijden bij verhuurtbeter.nl

Al meer dan 10 jaar ervaring

Sinds 2010 zet Jeroen zich enthousiast in voor verschillende opdrachtgevers. Denk aan zelfstandigen, platforms, start-ups, scale-ups, externe bureau’s of gevestigde bedrijven die een extra handje nodig hebben. Met een passie voor visuele communicatie en het internet als jarenlang een work-of-field ontwikkelt hij met veel liefde frisse en originele ideeën voor digitaal en print. Jeroen geeft aandacht aan een breed spectrum, denk bijvoorbeeld aan; het ontwerpen van een brand, promotiecampagne met reclamebanners, social media kanalen inrichten, het ontwerpen en realiseren van (a tot z) een website met traffic-inzage van uw website. Het vertellen van een verhaal of uitleg door middel van animatie. Het ontwerpen van een goed boek! Of ‘gewoon’ ondersteundend drukwerk dat aansluit bij uw ideeën.
[!] Momenteel geef ik vol gas in de ontwikkeling van Verhuurtbeter.nl, bellen mag altijd.

Voor welke merken heb ik gewerkt?
Erasmus MC
Adobe logo

Korte bio

Geboren op Rotterdam-Zuid in 1988, opgegroeid in Hoogvliet en Mierlo. Momenteel weer een aantal jaar werkende in Rotterdam. Ben 1.95m lang, blond en blauw en loop altijd met opgestroopte mouwen of een bivakmuts.

Klassiek opgeleid als grafisch ontwerper op de kunstacademie daarna gaan werken bij Adobe, want er moest immers geld verdiend worden. Toch realiseren dat creatief zijn veel belangrijker is om daar je geld mee te verdienen. Ik werk daarom graag tussen de mensen met Design / Tech / Internet.

Verder werk ik bij Verhuurtbeter.nl aan merkontwikkeling en klantervaringen te verbeteren en als zwaar fysiek trainingsacteur voor trainingen en scenario’s.

Zie mijn resultaat op
www.trustpilot.com/review/verhuurtbeter.nl

Aan het werk in de buitenlucht

Stel mij vragen over concept, strategie, marketing, websites, video, animatie, social media kanalen, boeken, reclame, drukwerk, doelgroep analyses, traffic en conversie of meedenken naar een visuele oplossing met u.

Dit is mijn creatieve looppad

Creative Director
Verhuurtbeter.nl
2019 – heden

Trainings-acteur
Zwaar Fysiek
2019 – heden

Online Director
Buro Rietveld
2019 – 2018

Digital designer
Fourleaf
2019 – 2018

Digital designer
Just
2017 – 2015

Content manager
Adobe Rotterdam
2015 – 2014

Afspraak maken

Interesse in mijn werk of benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?
Stuur mij een e-mail of bel mij even op. Ik drink graag een kop koffie!

06 555 480 89 of hallo@jeroengiessenburg.nl